938 737 926     

Serveis

REPARACIONS | MANTENIMENTS | REVISIONS

A AGRICOLA FARGAS, S.L. estem especialitzats en la reparació i manteniment de maquinària agrícola, forestal i industrial. Ens encarreguem de la reparació de màquines New Holland adquirides a la nostra botiga o en altres instal·lacions i solucionem els problemes del seu tractor.

Reparació i manteniment a domicili

El servei que oferim en el nostre taller de maquinària agrícola a Manresa és completament personalitzat. Això vol dir que li oferim la possibilitat o bé de portar-nos la seva màquina a les nostres instal·lacions per a ser reparada o, si ho prefereixen, o anar al seu domicili i fer el treball a casa seva. Sabem com de complicat i tediós pot ser acostar-nos un tractor a la nostra seu, per això oferim aquest servei sense cap problema ni condició. Tan sols ens ha d'indicar el model del seu tractor, el problema que té i dir-nos el dia i l'hora en el qual vol que hi anem.

A més, ens encarreguem del manteniment periòdic de la seva màquina i ens assegurem que aquesta funcioni a la perfecció al llarg de les llargues jornades de treball.

No sols treballem amb New Holland, sinó també amb altres marques del sector.

Estem a la seva disposició en el nostre taller de maquinària agrícola a Manresa.

 

Servicios

Recanvis originals per al seu tractor new holland. ampli stock.

Som el seu concessionari New Holland a Manresa

És important que sàpiguen que els recanvis originals són els únics que compleixen amb els requisits de qualitat essencials per al correcte funcionament de l'equip. Des d'aquí els recomanem que adquireixin sempre recanvis originals, de la marca, per a afavorir el correcte funcionament de la màquina.

Servei lliurament 24 hores

Col·laborem amb el programa “Gold Value”, que posa a la seva disposició una extensa gamma de productes per al seu tractor vell a uns preus realment sorprenents.

A més, en AGRICOLA FARGAS, S.L. ens mantenim a l'última en el que avanços tecnològics es refereix, per això també posem a la seva disposició diferents programes informàtics, que faran més senzilla la venda: catàleg electrònic de recanvis, programa de recerca de recanvis a temps real entre diferents concessionaris d'Europa i banc mundial de dades en el diagnòstic d'avaries.

També oferim material d'eines i material d’engràs i neteja relacionat amb l'agricultura de les marques King Tony i Berner.

Recambios
New Holland
Gaher Metalic
Juscafresa
Avant
Gil
Saher
ALP
Belafer
Pellenc
Gili
Tenias
Zeppelin
Agromet