938 737 926     

Empresa

QUI SOM?

Els treballs agrícoles es realitzen amb un component manual i humà, imprescindible per al desenvolupament de les tasques però, afortunadament, també compten amb l'ajuda i col·laboració d'un equip tècnic, amb maquinària d'última tecnologia. A AGRÍCOLA FARGAS tenim tot el que necessita per a treballar la terra i desenvolupar qualsevol tipus de feina agrícola o forestal.

Som una empresa familiar que des de l'any 1966 es dedica a la venda i reparació de maquinària agrícola, forestal i industrial. El negoci el va iniciar el nostre pare, qui amb molt d'esforç i tenacitat va aconseguir afermar-se en el sector com una empresa seriosa i preparada. Avui dia seguim el seu camí marcat oferint als nostres clients el millor servei tècnic del moment i productes de qualitat al millor preu.

AGRICOLA FARGAS, S.L.

Concessionari oficial New Holland a Manresa

Ens agrada complir amb les expectatives i exigències dels nostres clients, per això oferim tota la gamma New Holland, marca líder del sector. Som concessionari oficial i taller d'aquesta marca, i també treballem amb diferents marques líders del sector agrícola. Els nostres clients són, principalment, agricultors o persones dedicades al sector agrícola, procedents de la zona central de Catalunya.

Tenim un extens catàleg de maquinària agrícola a Manresa tant nova com de segona mà. Per descomptat, les nostres màquines i materials compten amb la garantia d'AGRÍCOLA FARGAS i es lliuren completament revisades, a punt per a ser utilitzades. El convidem a venir a conèixer el nostre catàleg; som al Cr. Sallent, número 29-31, al Polígon Industrial Els Dolors de Manresa.

New Holland
Gaher Metalic
Juscafresa
Avant
Gil
Saher
ALP
Belafer
Pellenc
Gili
Tenias
Agromet