938 737 926     

Taller

REPARACIONS | MANTENIMENTS | REVISIONS

A AGRICOLA FARGAS, S.L. estem especialitzats en la reparació i manteniment de maquinària agrícola, forestal i industrial. Ens encarreguem de la reparació de màquines New Holland adquirides a la nostra botiga o en altres instal·lacions i solucionem els problemes del seu tractor.

Reparació i manteniment a domicili

El servei que oferim en el nostre taller de maquinària agrícola a Manresa és completament personalitzat. Això vol dir que li oferim la possibilitat o bé de portar-nos la seva màquina a les nostres instal·lacions per a ser reparada o, si ho prefereixen, o anar al seu domicili i fer el treball a casa seva. Sabem com de complicat i tediós pot ser acostar-nos un tractor a la nostra seu, per això oferim aquest servei sense cap problema ni condició. Tan sols ens ha d'indicar el model del seu tractor, el problema que té i dir-nos el dia i l'hora en el qual vol que hi anem.

A més, ens encarreguem del manteniment periòdic de la seva màquina i ens assegurem que aquesta funcioni a la perfecció al llarg de les llargues jornades de treball.

No sols treballem amb New Holland, sinó també amb altres marques del sector.

Estem a la seva disposició en el nostre taller de maquinària agrícola a Manresa.

 

Servicios
New Holland
Gaher Metalic
Juscafresa
Avant
Gil
Saher
ALP
Belafer
Pellenc
Gili
Tenias
Agromet